top of page
Canko 6_34_edited.jpg
AMMATTITAITOISET
HENKILÖSTÖPALVELUT

Cankon henkilöstöpalvelu auttaa sinua, kun tarvitset tilapäistä tai pysyvää työvoimaa. Olemme henkilöstöpalveluyritys Pietarsaaressa, joka toimii niin Suomessa kuin ulkomailla. Haluamme tarjota parempia ja kustannustehokkaampia henkilöstöratkaisuja eri toimialojen yrityksille. Olemme erikoistuneet henkilöstön palkkaamiseen lasikuitutyötä tekevien yritysten ja rakennusteollisuuden kanssa, mutta kauttamme löydät ammattitaitoisia asiantuntijoita myös muilta toimialoilta. Autamme sinua löytämään oikean henkilön oikeille työtehtäville. 

Canko 1_3.jpg

Meidän palvelut

Henkilökunta pula?
Lue lisää henkilöstöpalveluistamme! 

Henkilöstöpalvelut

Eikö sinulta löydy tilaa ja resursseja projektin toteuttamiseen? Lue lisää Luodon tuotantohallistamme ja siitä, miten voimme auttaa sinua. 

Canko

Nimi Canko, lausutaan ”tsanko”, ja se tulee yrityksen perustajalta Clirim Cankolta. Clirim Canko on työskennellyt komposiittiteollisuudessa vuodesta 2006 lähtien. Tämä oma yritys Canko perustettiin vuonna 2016 vastaamaan suureen työvoimapulan tarpeeseen.  Yritys kasvaa ja sillä on tänään noin 40 työntekijää. Henkilöstön palkkaamisen lisäksi yritys tarjoaa nykyään myös alihankintatöitä komposiittiteollisuudessa. Vuodesta 2021 Canko on ollut luotolaisen Vidmossenin uusissa ja moderneissa tuotantotiloissa aivan venealan ytimessä.

Asiakkaamme

nordpipe-composite-engineering-oy-nce-logo.png
1634810444103.jpeg
nedladdning.png
jrtbygg2 (kopia) (2).png

JS Plast

bottom of page